Ugybár, már hivatalosan is közzétették, hogy lesz a Dragon Age-nek folytatása! És hogy mik lesznek benne?

"Az első és legfontosabb dolog, hogy a Dragon Age II-ben egy teljesen új hős irányítását vehetjük át egy teljes évtizeden át. A fejlesztők elárulták, hogy minden egyes döntésünknek komoly következményei lesznek, de ez egy Fable 2 vagy Mass Effect 2 után szerintem ez nem olyan nagy újdonság.

A sokat kritizált harcrendszer is megújul, bár erről többet nem tudunk még. A hivatalos szöveg szerint "Gondolkodj tábornokként, harcolj spártaiként", ám ennek pontos jelentését nem árulták még el. Jó hír, hogy az átvezető videók minőségén és hosszán valamint a grafikán is sokat javítanak majd.

Amint azt már említettem, a Dragon Age II új hőst avat fel. A nyilvánosságra került rövid történet szerint falunkat porig rombolták és csak kevesen élték túl eme katasztrófát. Hősünk természetesen bosszút esküszik, melyben ezúttal is sokan lesznek segítségére."

A cikk forrása: SG.hu

Továbbá azt is bejelentették, hogy a GamesCom-on már mozgásba is lendül majd a játék, 2011. márciusában! Várjuk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr772146812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása