Már megint új blog *paff*

2010.07.29. 15:00

 Sziasztok!
Good-Games-en is sok ilyen bejegyzésünk volt, de ahogy Szlavi mondta nekem MSN-en: "kis self-hype sosem árt" úgyhogy ennek jegyében fog lezajlani ez a bejegyzés.

Sok blogom volt már - volt ami egy hétig, volt ami egy hónapig és volt olyanis, ami egy évig. Most megpróbáltunk szerkesztőtársammal és PON kommentelővel, Chip2-vel alkotni egy hosszabb életű blogot.
Szeretitek az egyszerű és letisztult gameplayeket? Persze, ki ne szeretne nézni egy-egy játékot mozgásban. Chip és én azon ügyködünk, hogyha bizonytalan lennél egy-egy játék megvételében, mi már a megjelenés napján kiadunk róla egy saját készítésű gameplay videót, amellyel segítünk neked a döntésben. Egyelőre jól megy nekünk, naponta frissülünk gameplayekkel.

Gameplays Blog: http://www.gameplays.blog.hu

Van még egy blog amit megszeretnék említeni. Nekünk nem előnyünk a konkurens blogok reklámozása, viszont Gunny nevű kommentelőnk nemrég zárta be Game-Dollar nevű blogját. Ezt nagoyn bántam, hiszenm nem értem miért a normális blogok zárnak be mostanában és miért a legalsó ZS-kategóriás blogok maradnak aktívak? Így egy kis győzködés után rábeszéltem Gunny-t, hogy folytassa a játéktesztek illetve a filmkritikák írását és csináljon egykülön blogot. Különlegesség, hogy foglalkozik zenés klippek készítésével, amik akár intrónak is megfelelnének.

Games and Movies Blog: www.gamesandmovies.blog.hu

Ui: Remélem emlékeztek arra, hogy holnpa délután 13:30-kor Transformice party-t tartunk és hogy a jelentkezéseiteket ma éjfélig fogadjuk!
Plusz minden jelentkező vegyen fel skpyera, mert sokan még nem vagytok meg. Az is vegy fel, aki nem akar beszélgetni! ID: erevis.cale

 

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr82182360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szlavi · http://power-on.blog.hu/ 2010.07.29. 17:35:44

Még az msn-es betűtípusomat és betűszínemet is megtartottad?XD

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2010.07.29. 18:03:12

Kíváncsi leszek a holnapi transformice partyra! Már várom! XD

Erevis · http://erevis.posterous.com/ 2010.07.29. 20:08:34

@Szlavi: Kimásoltam előzményekből és a blug.hu mégsem olyan buta.

Pascal91 (törölt) 2010.07.29. 21:02:30

@Erevis: Te viszont az vagy! xD
Csak vicceltem. :P
süti beállítások módosítása