Két napja jelent meg Amerikában a Kinect. A Microsoft az egész Time Square-t "lilára" festette, az összes kijelzőn pedig a Kinectet reklámozták, és mindezek mellett még Ne-Yo is koncertett tartott!
 

Az Amazonnál, a BestBuynál, a GameStopnál és a Targetnél (a legnagyobb amerikai kereskedők) az összes Kinect elfogyott, csak néhány Xbox 360-nal összecsomagolt gép maradt!
"Hatalmas az érdeklődés a Kinecttel kapcsolatban, döbbenetes volt látni az éjfélkor felgyülemlő sorokat az üzleteink előtt, szerte az országban. Jelenleg az online készületünk is elfogyott, de folyamatosan dolgozunk a Microsofttal, hogy az ünnepi szezon alatt mindig legyen utánpótlás"- mondta a BestBuy egyik embere, Crish Homeister.
Te veszel Kinectet?

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr802428890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szlavi · http://power-on.blog.hu/ 2010.11.06. 18:28:47

Nem tervezem a közeljövőben. Nem szimpatikus. Talán majd ha lesznek rá komolyabb játékok is és majd ha kinövi a gyermekbetegségeit.

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2010.11.06. 18:56:53

Ha majd pörgős akció játékok, és nem állatsimogatós cuccok lesznek rá, akkor majd igen :D
süti beállítások módosítása