Admin üzen: Bővült a csapat

2010.10.14. 21:12

Üdv!

Reméljük tetszettek az eddigi Retró-Hónap cikkek, de ahogy már a címből is látjátok, nem erről lesz ma szó. A tegnapi nap folyamán, egy új taggal bővült kis csapatunk. Blogját, pusztán egyszerű véletlen folytán találtuk meg, egy blog.hu-s keresőben. Bánom is, hogy nem bukkantunk rá korábban...

De nem is koptatom az ujjaim, átadom a szót, Jin_Ke-nek:

Mélyen tisztelt publikum!

Szeretettel üdvözlöm a blog olvasóit. Egy villámposzt erejéig szeretnélek titeket kizökkenteni a játékok és filmek világából, ígérem nem tart sokáig és nem lesz fájdalmas. Igazából csak bemutatkozni szeretnék, ugyanis Borsesz a minap felkeresett, hogy nem lenne-e kedvem esetleg együtt dolgozni vele és vendégszerkesztője lenni a Power-On-nak. Mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja igent mondtam.

Úgy gondolom mielőtt elkezdem a saját kis hülyeségeimet rátok zúdítani, illik bemutatkoznom.

Mostantól Jin_Ke néven olvashattok tőlem filmkritikákat itt a blogon. Gyermekkorom óta rajongok a filmekért, sőt életem során már személyesen is sikerült igen közelről megismerni a műfaj szépségeit. Az ismerőseim között vannak rendezők, operatőrök sőt színészek is, így nagyjából van rálátásom a kulissza mögötti apróságokra. Minden műfajban vannak kedvenceim és mindig előítéletek nélkül fogadom a kritika előtt álló mozikat :)

Az akciófilmek a specialitásaim, hobbiként egy ideig foglalkoztam kaszkadőrködéssel is valamint több mint 16 éve űzök különböző harcművészeteket, így remélem nem a levegőbe beszélek, vagy is írok majd:)
Mindezek ellenére műfajbeli megkötések nélkül olvashattok tőlem különböző írásokat, legyen az vígjáték, dráma, vagy akár művészfilm.
Megpróbálok minél több premier, sőt ha nagy szerencsém van akkor premier előtti filmről publikálni nektek egy pár sort, lehetőleg rendszeres időközönként. 

Remélem megfelelek majd az elvárásoknak, de ha nem azt feltétlenül jelezzétek akár nekem is, de mivel nem nagyon szeretem saját magam dorgálni, inkább Borsesznek.

Még egy fontos dolog: nálam kivánságműsor is játszik, tehát nyugodtan ajánlhattok nekem filmeket, sőt ha igény van rá az aktuális megjelenésekről is szívesen tájékoztatlak titeket.

További jó olvasgatást kívánok mindenkinek!

Tehát, köszöntünk téged a csapatban, reméljük jól fogod magad érezni a blogon!

Kellemes napot kívánunk: PON team

 

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr492372621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ŁuckeY · http://wazzup.blog.hu/ 2010.10.14. 21:47:12

Sok szerencsét Jin_Ke. Remélem megtalálod a helyed. Mellesleg nagyon szép szókincsed van. :P

Szlavi · http://power-on.blog.hu/ 2010.10.15. 07:36:32

Üdv nálunk :) Örülök, hogy még egy íróval bővült a kis csapatunk. Remélem jól fogod magad érezni nálunk.

ARSENAL4EVER 2010.10.15. 08:46:10

Sok jó filmet Jin_Ke!
Megkérdezhetem, hogy milyen küzdősportokat űztél?

Jin_Ke (Fotelkommandó) · http://fotelkommando.blog.hu 2010.10.15. 11:24:41

@ARSENAL4EVER:

persze, de nem mondhatom meg, ezt csak két ember tudja a világon az egyiket már meg kellett ölnöm :)

egyébként 2 év shotokan karate 3,5 év Wing Tsun Kung fu, 1 év Thai box, 1,5 év Tae Kwon do ezen kívül voltam pár edzésen Aikidon, Shaolin Kung fun, Krav Magan, Judon hirtelen ennyi jut eszembe :)

ARSENAL4EVER 2010.10.15. 12:16:55

@Jin_Ke (mozivandal.blog.hu): Az szép. Ehhez képest az én karate, ju-jitsu, judo és kempo négyese semmi. Téged nem fognak már megtámadni az utcán.:)

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.10.15. 12:58:14

@ARSENAL4EVER: De ettől még megtámadhatják, csak éppen rosszul járnak :D

Jin_Ke (Fotelkommandó) · http://fotelkommando.blog.hu 2010.10.15. 15:17:06

@Borsesz:
láttam én már olyan embert aki gyerekkora óta tud focizni mégis megbotlik a labdában :)
@ARSENAL4EVER: jó az, nagyon jó hidd el :)

gunny · http://gunny.blog.hu/ 2010.10.15. 19:59:38

Üdv és sok szerencsét...hirtelen ennyi jut eszembe na meg semmi kedvem hosszabbat írni...
süti beállítások módosítása