4 fős co-op a Killzone 3-ban

2010.07.15. 09:10

A Guerilla sztár FPS-e, a Playstation exkluzív Killzone 3 a platform egyik legnagyobb címe. Közeleg a harmadik rész, a kampányból már láthattunk képeket és videókat, de semmilyen többjátékos módot nem mutattak még a készítők...

Úgy tűnik, hogy a szokásos kétfős kooperáció mellett egy négy személyes, küldetés alapú co-op módot is fog tartalmazni a Killzone harmadik része. Képeket, videókat egyelőre még nem láthattunk ebből a játékmódból, de valószínűleg a közeljövőben felkerülnek az internetre a csapat alapú gameplay videók.

Természetesen online versus mód is lesz a játékban, azonban még erről sem hallottunk túl sokat. Vajon milyen újításokkal fog kecsegtetni a Guerilla? Reméljük hamarosan kiderül.

 

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr882152814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása