The Expendables

2010.07.14. 14:01

A minap értesültem róla, hogy egy új akciófilm van a láthatáron. Az Expendables, azaz a "feláldozhatók", a legkeményebb akciófilmsztárokat gyűjti egy csokorba 90 perc adrenalinért. Vessünk rá egy közelebbi pillantást.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger. Te jó ég, van olyan ember, aki nem hallotta még ezeknek a srácoknak a nevét? Ilyen színészek mellett egy filmet nem lehet elrontani!

Az Expendables-ben egy csapat zsoldost alakítanak majd, akiknek az élete a háború, nincs bennük elkötelezettség és nem tisztelnek senkit, csak egymást. Mi kell a zsoldosoknak? Pénz... És ezúttal jól belenyúltak a tutiba, de ezért meg kell dolgozniuk. Az egyszerű munkából pedig misszió válik, a zsoldosok, ez a pár ember hamarosan egy egész sereggel találja magát szember. Stallone, Willis, Statham, Li... ha engem kérdeztek a milíciának esélye sincs. 

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr662150651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shogo · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2010.07.14. 21:31:57

Rambo már egyedül is elég volt 60 seregnek.

pitbul007 2010.07.16. 13:15:54

akcióban nem lessz hiány, egyébként ezek együtt levernék lazán az USA hadseregét is :D
süti beállítások módosítása