Már az egyik korábbi előzetesből feltűnhetett, hogy az EA a híres amerikai rockbandával, a Linkin Parkkal szövetkezik, hiszen az egyik debüt trailerben a New Divide című számuk volt hallható. Az EA bejelentette, hogy hivatalosan is szerződés köti őket, így az új MOH-ban többször is hallhatunk majd LP számokat.

Ha ez nem elég, akkor az EA rátesz még egy lapáttal, ugyan is bejelentésre került az is, hogy a Medalofhonor.com/LinkinPark oldalon fog debütálni a banda legújabb kislemeze, a Catalyst. Egy előzetes is megjelent, megkoronázva ezzel az EA-LP barátságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr872183057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voodoo. · http://voodoo.blog.hu/ 2010.07.29. 14:37:23

LP egy ilyen kaliberű játékban? Hú de várom már :D Csak harc közbe nehogy megálljak zenét hallgatni :D

Njugi · http://belabafs.blog.hu/ 2010.07.31. 12:32:14

Nem értem miért van így felkapva a Linkin Park. Én továbbra is tartom a véleményem, egy középszerű együttes, 2-3 jó számmal.
süti beállítások módosítása