A szeptemberben megjelenő Halo: Reach előrendelői egészen különleges tartalmakat kapnak majd a játékon belül. Nézzük is, hogy miket.

A játék három féle kiadásban kerül majd a boltokba, a normál dobozos játék mellett a limitált kiadás és a Legendary edition is kapható lesz. A szokásos zenei anyagokon és a bónusz lemezeken kívül egyéb jutalmakat is kapnak majd a vásárlók. Azt eddig is tudtuk, hogy a Legenday kiadáshoz egy kis spártai szoborgyűjteményt kapunk, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

Minden kiadáshoz jár majd 48 óra ingyen Xbox Live Gold, a Limited-et vásárlók a játék multiplayerében használható Elite páncélt kapnak, a Legendarysok pedig ennek a páncélnak egy módosított változatához jutnak hozzá. Az előrendelők pedig egy Spartan Recon sisakot kapnak majd, amit szintén online, vagy a kampányban használhatnak majd.

Szeptember 14, a Halosok örömünnepe. Én már számolom a napokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr182147345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása