Zombis RDR DLC a láthatáron

2010.07.11. 11:05

A Rockstar az idei sikerjátéka kapcsán érdekes bejelentést tett a közelmúltban. Mint tudjuk, nemrég került fel az internetre a Red Dead Redemption ingyenes DLC-je, amely új kooperatív móddal bővítette a játékot. Most azonban bejelentették az új, fizetős kiegészítőt, amelyben zombik kerülnek a játékba.

Bizony, úgy tűnik a vadnyugatot is elérte a zombimánia, a jövőben megjelenő DLC-ben élőhalottak lepik el a sivatagot és a poros kisvárosokat. A bejelentés szerint temetők, sőt egész szellemvárosok kelnek majd életre, új egyjátékos kalanddal és megannyi mellékküldetéssel bővül majd a szoftver, emellett új állatokat (zombi pockok?) és többjátékos karaktereket is tartalmaz majd a csomag. 

Még nem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg az Undead csomag, de az ár már megvan, PSN-en 10$, XBL-on pedig 800MS pont lesz a pakk ára.

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr102142581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása