Mi a Véleményetek?

2010.07.10. 14:00

Sziasztok!

 Gondolom senkinek sem kell bemutatnom az SW saga III. és IV.része között  játszodó játékot. Aki nagyon nem lenne tisztában a dolgokkal, annak leírom úgy nagyjából, hogy mit is kellene tudni róla:

 Nos, KATT!

Gondolom már tisztában vagy a dolgokkal. De, hogy haladjunk is a cikkel:

Véleményem szerint jó kérdés, hogyan lehet olyan történetet folytatni amiben a főszereplő meghal. Szóval Galen Marek halott. De mégis hogyan tér vissza? Merthogy a II. rész főszerepét ismét ő kapja, azt a megjelenés bejelentése óta tudjuk. A FU 2 jó egy évvel később veszi fel a fonalat. Starkiller bár tudja, hogy min ment keresztül, nem érti a helyzetet, míg egykori mestere, Darth Vader fel nem tűnik a színen. Vader elmondja, hogy klónozta őt, méghozzá egy kísérleti stádium leledző eljárás segítségével. Galen így bár új testben született meg, mindenre emlékszik ami történt, vagyis olyan, mintha feltámadt volna. Igen ám, de  a Sith nagyúr hozzáteszi, hogy ennek a technológiának a használata még gyerekcipőben jár, és bárkin próbálták ki eddig, az alany néhány hét alatt ellenszegült főnőkének. Szép kilátások, mondhatom. Az a tudat, hogy bármikor elmehet az esze vagy meghalhat, Mareket arra sarkallja, hogy megkeresse régi segítőjét Juno Eclipse-t, akibe még mindig szerelmes. Mi ismét Vader ellen szegülünk, és megpróbáljuk megölni.

Mi a Véleményetek a folytatás eddigi információjáról? Mit vártok az új résztől?

 
Mi a Véleményetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://power-on.blog.hu/api/trackback/id/tr772136398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.07.10. 16:30:34

Hát érdekes, bár nekem kissé laposnak tűnik.

Sosem játszottam még SW játékkal, nem is óhajtom kipróbálni, de ez, hogy ugyan öljük már meg Vader-t, elég gyengének hangzik. Meg nekem olyan, mintha a "Sithek Bosszúja" filmben lévő "Anakin Obi-Wan ellen fordul" sztorit használná fel, csak persze más szituációból bontakozik ki és mások a főszereplők (bár Anakin Darth Vader-ként itt is főszerepben).

Lehet félreérthető volt itt-ott, mindenesetre mielőtt valaki nekem esne: tudom, hogy itt most játékról van szó, az meg film, én csupán párhuzamot húztam a kettő között. :D

Lac@ 2010.07.10. 19:59:24

Ha a klónozás gyerekcipőben jár,hogy csináltak klónhadsereget?xD

Benyo513 2010.07.10. 20:05:18

@Lac@: De kifejezetten jedi klónokat még sohasem csináltak.

Szlavi · http://power-on.blog.hu/ 2010.07.10. 21:09:33

@Millenotti: Sosem játszottál még SW játékkal? Egyel sem? Hát.. sok jóból maradtál ki akkor.

Benyo513 2010.07.10. 22:01:47

@szlavi: Inkább hagyjad őt, menthetetlen :D.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.07.10. 22:32:06

@szlavi: Nem hiányzik, hogy őszinte legyek...

@Benyo513: Gondolom megint én kezdtem. -.-

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2010.07.10. 23:04:30

egy kicsit...khmm...gyenge a folytatás sztorija...jobbat vártam, bár a játékban ezt leszámítva tuti h ne csalódunk
süti beállítások módosítása